Bouwadvies

Bouwbegeleiding en advisering; uw onafhankelijk bouwadviesbureau

Zelfstandige bouwbegeleiding en adviezen bij uw bouwproject nodig? Engineering by DUTCH is een onafhankelijk bouwadviesbureau gespecialiseerd in:
- Bouwbegeleiding;
- Projectmanagement;
- Vastgoed;
- Bouwberekeningen;
- Taxaties;
- Bouwcalculaties;
- Juridische geschillen;
- Bouwtekeningen.
Bouwprojecten van A tot Z begeleiden; luisteren naar uw ideeën en deze uitvoeren tot en met de laatste nazorg. Dat is Engineering by DUTCH.

Een bouwadviesbureau bespaart u kosten

Het voordeel van bouwbegeleiding of ander soort advies bij uw bouwkundige project? U bespaart flink in kosten en uren. Ons doel is een bouwproject zo efficiënt mogelijk afronden, precies op de manier waarop u het wilt. Daarnaast bent u verzekerd van één aanspreekpunt tijdens het hele proces. Geen verwarring. Dat is het voordeel van maatwerk en als onafhankelijk bouwadviesbureau.

Bouwprojecten van Engineering by DUTCH

Bent u benieuwd naar de projecten waar wij momenteel mee bezig zijn? Of haalt u inspiratie uit opgeleverde bouwprojecten? Ontdek hier de projecten van Engineering by DUTCH. Van bouwtekeningen maken tot complete bouwprojecten. Wij zijn u graag van dienst met onze kennis en diensten. U bent bij ons aan het juiste adres voor onder andere:
- Woonhuizen (particuliere sector);
- Kantoorpanden (winkel, hotel, casino, bioscoop);
- Studentenhuisvesting;
- Gezondheidszorg (ziekenhuis, dokterspost);
- Utiliteitsbouw (hangar, stadion, loods).

Projectmanagement

Naast bouwtekeningen maken is een goede voorbereiding van uw bouwproject het halve werk. Engineering by DUTCH is een expert in projectmanagement! Wij nemen het kostenbeheer en de planning graag van u over. Bij elk bouwproject is het essentieel overzicht te hebben in het bouwmanagement. Wij starten al in de planfase met het bouwmanagement. Wij zorgen dat uw bouwproject een succes wordt, door de volgende punten te bewaken:
- Projectbudget;
- Tijdplanning;
- Procedures;
- Projectrisico’s;
- Regelgeving.

Portfolio

Benieuwd naar wat een bouwadviesbureau als Engineering by DUTCH voor uw kan betekenen?

Wilt u direct een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek?

Neem dan contact met ons op.